1. Home>
 2. Tapahtumat>

Webinaaritallenne: AI and HR - between hope and hype

Vaikka tekoäly on yleistymässä työelämässä hurjaa vauhtia, monilta puuttuu kuitenkin perusteellinen ymmärrys sen vaikutuksista henkilöstöhallintoon. Webinaarissamme käsittelemme monia erilaisia oletuksia siitä, miten tekoäly vaikuttaa HR-alaan. Webinaari on englanniksi.

Katso webinaaritallenne
Webinaari: AI and HR - between hope and hype 10.4.2024

Nauhoitettu:

Syötä yhteystietosi ja katso webinaaritallenne:

  Webinaari: AI and HR - between hope and hype

  Tekoäly on jo valtaamassa työelämää – niin hyvässä kuin pahassa. Monilta puuttuu kuitenkin vielä perusteellinen ymmärrys sen vaikutuksista henkilöstöhallintoon niin HR-tiimin, esihenkilöiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

  Tässä maksuttomassa webinaarissa SD Worxin HR-asiantuntija ja tutkija Jan Laurijssen sekä Business Solution Manager Magnus Eklöv käsittelevät monia erilaisia oletuksia tekoälyn vaikutuksista HR-alaan. Käymme läpi niin faktoja kuin aiheeseen liittyviä uhkia ja ennakkoluuloja.

  Webinaari on englanniksi.

  Kenelle? Webinaariin voi osallistua kuka tahansa, mutta sisällöstä hyötyvät erityisesti HR:n, osaamisen johtamisen ja rekrytoinnin parissa työskentelevät.

  Lataa itsellesi webinaaritallenne täyttämällä viereinen lomake. Saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen.
   

  Puhujat

  Jan Laurijssen - HR-asiantuntija ja tutkija, SD Worx & University of Antwerp

  Jan Laurijssen toimii SD Worxin HR-asiantuntijana sekä johtavana tutkijana Antwerpenin yliopistossa. Hän on arvostettu luennoitsija ja opettaja ja konsultoi usein asiakkaitamme ”työn tulevaisuudesta”.

  Jan johtaa professori Ans De Vosin kanssa Antwerpen Management School -korkeakoulun toteuttamaa "Next Generation Work" -tutkimusta. Jan nähdään myös Strategy Talk HR -tapahtuman lavalla Helsingissä 15.5.2024.

  Magnus Eklöv - Business Solution Manager, SD Worx Ruotsi

  Magnusilla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta eri rooleista. Hänen tehtävänään on suunnitella ja toimittaa älykkäitä ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan koko henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan prosesseja.

  Magnuksella on vahva tausta ketterästä ohjelmistokehityksestä, laadunvarmistuksesta ja tuotestrategiasta. Hänellä on myös intohimo ihmisten johtamiseen ja johtajuuteen. Magnuksen tavoitteena on yksinkertaistaa monimutkaisia prosesseja ja luoda arvoa asiakkaille.