1. Home>
 2. Tapahtumat>

Tax & Legal -verkkokoulutus: Työsuhteen haastavat tilanteet ja niissä toimiminen

Tule mukaan Tax & Legal -verkkokoulutuksiin!

Koulutukset tarjoavat tilaisuuden syventyä henkilöstö- ja palkkahallinnon ajankohtaisiin aiheisiin. Koulutuksissa täydennät osaamistasi ja opit uutta työoikeuden asiantuntijan opastuksella. Koulutukset on räätälöity henkilöstöhallinnon eri osa-alueiden ammattilaisille – sekä esihenkilöille että johdolle.

Helmikuun verkkokoulutus: Työsuhteen haastavat tilanteet ja niissä toimiminen

Helmikuun koulutuksemme järjestetään keskiviikkona 28. helmikuuta klo 13.00-14.00. Koulutuksen aiheena ovat erilaiset työsuhteen haastavat tilanteet ja niissä toimiminen.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Nainen nojaa käteensä ja hymyilee

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Online

Tax & Legal -verkkokoulutus: Työsuhteen haastavat tilanteet ja niissä toimiminen

Koulutuksessa käydään läpi työsuhteen haastavia tilanteita. Jokaisella työpaikalla törmätään tilanteisiin, joihin työnantajalla on sekä oikeus että velvollisuus puuttua. 

Koulutuksessa käsitellään varhaisen hyödyt sekä niin kutsuttu kurinpidollisten toimenpiteiden prosessi, joka jokaisella työpaikalla on hyvä olla. Prosessin avulla varmistetaan oikea-aikaiset, lailliset toimenpiteet sekä henkilöstön tasapuolinen kohtelu.

Koulutuksessa syvennytään tilanteisiin, joissa työpaikalla on epätoivottua tai epäasiallista käytöstä, alisuoriutumista tai esimerkiksi epäilyä työntekijän aseman väärinkäytöstä.

Koulutus antaa toimivat työkalut HR:n ja esihenkilöiden käyttöön hankalissa tilanteissa sekä varmuutta siihen, että ikävämmätkin kokonaisuudet hoidetaan lainmukaisesti.

Verkkokoulutuksen kouluttaja on SD Worxin työsuhdejuristi Petra Loukasmäki

Verkkokoulutuksen hinta on 175 € + alv / osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen ja kurssimateriaalin. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 26. helmikuuta klo 16.00. Tervetuloa mukaan!

  Ilmoittaudu mukaan
  Petra Loukasmäki SD Worxin Legal Specialist

  Kouluttaja:

  Koulutuksen vetäjä, työsuhdejuristi Petra Loukasmäki omaa laajan kokemuksen työoikeuden sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Uransa aikana Petra on työskennellyt niin inhouse-rooleissa kuin asiakasrajapinnassa, ja fokusoitunut erityisesti työlainsäädäntöön, että erilaisten HR-prosessien optimointeihin.

  Petran tavoite on aina kouluttaa mahdollisimman käytännönläheisesti, ja niin, että osallistujalle jää koulutuksesta konkreettiset työkalut käyttöönsä, joita hyödyntää omassa päivittäisessä työssä.