1. Home>
 2. Tapahtumat>

Tax & Legal -verkkokoulutus: Työsuhteen perusteet – Esihenkilön ABC työsuhdeasioihin

Tule mukaan Tax & Legal -verkkokoulutuksiin!

Verkkokoulutukset tarjoavat tilaisuuden syventyä henkilöstöhallinnon ajankohtaisiin aiheisiin. Koulutukseen osallistumalla täydennät osaamistasi ja opit uutta työoikeuden asiantuntijan opastamana. Koulutukset on räätälöity henkilöstöhallinnon eri osa-alueiden ammattilaisille, sekä esihenkilöille että johdolle.

Seuraava Tax & Legal -verkkokoulutuksemme järjestetään keskiviikkona 31. tammikuuta 2024 klo 13:00-14:00. Tässä vuoden ensimmäisessä koulutuksessamme syvennymme työsuhteen perusteisiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Payroll und HR-Administration von SD Worx

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Online

Tax & Legal -verkkokoulutus: Työsuhteen perusteet – Esihenkilön ABC työsuhdeasioihin

Työsuhteen perusteet – Esihenkilön ABC työsuhdeasioihin -koulutuksessa käydään läpi työsuhteen elinkaaren tärkeät askelmerkit: mitä esihenkilön on hyvä muistaa palkkauksessa, mitä esihenkilö ja työnantaja saavat vaatia työntekijältä ja mitä oikeuksia työntekijällä on työsuhteessa. Koulutuksessa käydään läpi myös yleisimmät työsuhteen päättymistavat ja niissä huomioitavat asiat juridisesta näkökulmasta.

Verkkokoulutuksen kouluttaja on SD Worxin työsuhdejuristi Petra Loukasmäki

Verkkokoulutuksen hinta on 175 € + alv / osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen ja kurssimateriaalin. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 29. tammikuuta. Tervetuloa mukaan!

  Ilmoittaudu mukaan
  Petra Loukasmäki SD Worxin Legal Specialist

  Kouluttaja:

  Koulutuksen vetäjä, työsuhdejuristi Petra Loukasmäki omaa laajan kokemuksen työoikeuden sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Uransa aikana Petra on työskennellyt niin inhouse-rooleissa kuin asiakasrajapinnassa, ja fokusoitunut erityisesti työlainsäädäntöön, että erilaisten HR-prosessien optimointeihin.

  Petran tavoite on aina kouluttaa mahdollisimman käytännönläheisesti, ja niin, että osallistujalle jää koulutuksesta konkreettiset työkalut käyttöönsä, joita hyödyntää omassa päivittäisessä työssä.