1. Home>
  2. Tapahtumat>

Tax & Legal -verkkokoulutus: Verovapaat matkakustannusten korvaukset

Tule mukaan Tax & Legal -verkkokoulutukseen! Tässä koulutuksessa selvitetään, milloin matkakustannukset ovat verovapaita sekä miten laaditaan asianmukainen ja verottajan hyväksymä dokumentaatio korvausten maksamisen perusteeksi. Kouluttajana toimii lakimies Susanna Uusitalo. Verkkokoulutus on maksullinen.

Tax & Legal -verkkokoulutukset tarjoavat henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaisille tilaisuuden syventyä ajankohtaisiin aiheisiin. Koulutuksissa täydennät osaamistasi ja opit uutta aiheen huippuasiantuntijan johdolla.

Ilmoittaudu mukaan 10.11.2023 mennessä - tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu
Woman carrying a hand bag and pulling luggage.

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Online

Tax & Legal -verkkokoulutus: Verovapaat matkakustannusten korvaukset 

Koulutuksessa selvitetään, milloin matkakustannukset ovat verovapaita sekä miten laaditaan asianmukainen ja verottajan hyväksymä dokumentaatio korvausten maksamisen perusteeksi.

Koulutus soveltuu kirjanpitäjille, palkanlaskijoille sekä muille henkilöstö- tai taloushallinnon ammattilaisille, joiden on tärkeää tuntea matkakustannusten korvausten verovapauden perusteet.

Verkkokoulutuksen hinta on 245 € + alv/osallistuja. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen perjantaihin 10.11.2023 mennessä - tervetuloa!

    Ilmoittaudu mukaan
    Susanna Uusitalo

    Kouluttaja:

    Lakimies Susanna Uusitalo on kokenut asiantuntija verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Susannalla on yli 20 vuoden työkokemus verotuksesta, ja hän työskennellyt uransa aikana veroasiantuntijana mm. Verohallinnossa, kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä ja tilitoimistossa. Susannan koulutukset ovat käytännönläheisiä, ja opittuja asioita havainnollistetaan esimerkkien avulla. Tavoitteena ei ole opettaa teoriaa, vaan antaa työkaluja käytännön työhön.