1. Home>
  2. Tapahtumat>

Tax & Legal -verkkokoulutus: Säännöllinen työaika ja työaikalaki

Tule mukaan Tax & Legal -verkkokoulutukseen! Seuraava koulutuksemme käsittelee säännöllisen työajan järjestämistä työaikalain puitteissa. Kouluttajana toimii työsuhdejuristi Annaleena Pentikäinen. Verkkokoulutus on maksullinen.

Tax & Legal -verkkokoulutukset tarjoavat henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaisille perehtymisen ajankohtaisiin aiheisiin. Koulutuksissa täydennät osaamistasi ja opit uutta työsuhdejuridiikan huippuasiantuntijan johdolla.

Ilmoittaudu mukaan 27.10.2023 mennessä - tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu
Woman watching her wrist clock by her desk.

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Online

Tax & Legal -verkkokoulutus: Säännöllinen työaika ja työaikalaki

Työaikalainsäädäntö asettaa reunaehdot säännöllisen työajan sijoittelulle, mutta näissäkin raameissa on monia mahdollisuuksia työaikojen tarkoituksenmukaiseen järjestämiseen työn ja työntekijän kannalta joustavasti. 

Verkkokoulutuksessa käydään tiiviisti läpi erilaisia työaikalain mahdollistamia tapoja säännöllisen työajan järjestämiseksi. Erityisesti paneudutaan liukuvaan työaikaan, joustotyöaikaan ja työaikapankkiin. Aiheita käsitellään työaikalain näkökulmasta.

Verkkokoulutuksen hinta on 175 € + alv/osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen ja kurssimateriaalin.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen perjantaihin 27.10.2023 mennessä - tervetuloa!

    Ilmoittaudu mukaan
    Annaleena Pentikäinen, HR Legal Services Oy

    Kouluttaja:

    Kouluttajamme Annaleena Pentikäinen työskentelee työsuhdejuristina HR Legal Services Oy:ssä, ja hänellä on yli 15 vuoden ajalta kokemuksen kautta karttunut kattava osaaminen työoikeuden eri osa-alueilta. Työssään Annaleena avustaa työnantajia työsuhdeasioissa ja on paneutunut myös erilaisten työaikamallien käyttöön yritysten tarpeiden mukaan.