1. Home>
 2. Tapahtumat>

Tax & Legal -verkkokoulutus: Palkka-avoimuus tulee – oletko valmis?

Tule mukaan Tax & Legal -verkkokoulutukseen! Tässä koulutuksessa otetaan kantaa siihen, miten palkka-avoimuus vaikuttaa rekrytointiin, työnantajan viranomaisraportointivelvollisuuksiin ja tietojenantamisvelvollisuuteen sekä työntekijöille että näiden edustajille.  Kouluttajana toimii Maria “Maisa” Setälä HR Legal Services Oy:stä. Verkkokoulutus on maksullinen.

Tax & Legal -verkkokoulutukset tarjoavat henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaisille tilaisuuden syventyä ajankohtaisiin aiheisiin. Koulutuksissa täydennät osaamistasi ja opit uutta aiheen huippuasiantuntijan johdolla.

Ilmoittaudu mukaan 24.11.2023 mennessä - tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu
Money spilled on a wooden table.

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Online

Tax & Legal -verkkokoulutus: Palkka-avoimuus tulee – oletko valmis? 

Palkka-avoimuusdirektiivi on hyväksytty EU-tasolla, ja se tulee kansallisella lainsäädännöllä voimaan vuonna 2027. Jo nyt kannattaa alkaa valmistautumaan sen mukanaan tuomiin vaatimuksiin. 

Verkkokoulutuksessa otetaan kantaa siihen, miten palkka-avoimuus vaikuttaa rekrytointiin, työnantajan viranomaisraportointivelvollisuuksiin ja tietojenantamisvelvollisuuteen sekä työntekijöille että näiden edustajille. Saat lisää tietoa siitä, mitä palkka-avoimuuden suhteen kannattaa konkreettisesti tehdä ja miten se tehdään kaikkein vaikuttavimmin ja järkevimmin.

Verkkokoulutuksen hinta on 175 € + alv/osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen ja kurssimateriaalin. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä kurssipäivää.

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen perjantaihin 24.11.2023 mennessä - tervetuloa!

  Ilmoittaudu mukaan
  Maria Setälä, HR Legal Services Oy

  Kouluttaja:

  Maria “Maisa” Setälä, Senior HR & Legal Consultant & Partner, HR Legal Services Oy

  Maisa on työsuhdejuridiikan ja HR-asioiden moniosaaja. Maisa on ollut mukana tekemässä monien organisaatioiden palkkausjärjestelmiä ja ollut varmistamassa eri prosessien oikeudenmukaisuuden ja toimivuuden. Maisa uskoo oikeudenmukaiseen ja läpinäkyvään palkitsemiseen, arvostavaan johtajuuteen ja tuloksekkaisiin kokonaisratkaisuihin.