1. Home>
 2. Tapahtumat>

SD Worx Asiakaspäivä 2024

Varaa paikkasi palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten inspiroivaan tapahtumapäivään!

SD Worx Asiakaspäivä tarjoaa ajankohtaista ja ajatuksia herättävää sisältöä palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Liity mukaan kuulemaan Kirsi Pihan ja Anu Waaralinnan inspiroivat vieraspuheenvuorot sekä kiinnostavat asiantuntijapuheenvuorot SD Worxin omilta asiantuntijoilta! Sovellusklinikoilla pääset kysymään ja kuulemaan toimivimmat neuvot sovellustemme käyttöön, ja tauoilla ehdit verkostoitua niin asiantuntijoittemme kuin muiden hr-ammattilaisten kanssa. 

Varaa paikkasi SD Worx Asiakaspäivään ajoissa − viimeistään 11. huhtikuuta mennessä!

Ilmoittaudu mukaan
SD Worx Asiakaspäivä 2024 tapahtuma

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Scandic Park HelsinkiMannerheimintie 46

Tapahtuma tarjoaa:

Asiakaspäivän aikana kuulet mielenkiintoiset keynote- ja asiantuntijapuheenvuorot, verkostoidut SD Worxin asiantuntijoiden sekä muiden hr-alan ammattilaisten kanssa sekä saat toimivimmat vinkit sovellustemme käyttöön sovellusklinikoilla.

Ohjelmassa muun muassa:

 • Keynote: Merkityksellisyys ohjaa menestyvää organisaatiota, tiimiä ja ihmistä, Kirsi Piha 
 • Asiantuntijapaneeli: Vain hyviä palkkapäiviä – Sujuva palkkaprosessi antaa turvaa muutoksissa
 • Työajanhallinnan trendit 2024
 • Payroll Pro: Web-käyttöliittymä haltuun!
 • HR Pro: Suorituksen johtaminen – Miten ja miksi?, Anu Waaralinna
 • Työkyvyn johtamisen työkalupakki

Tutustu tarkempaan ohjelmaan alta!

Varaathan paikkasi ajoissa!

Tapahtumapäivän hinta on vain 249 € + alv/osallistuja. Hinta sisältää päivän kattavan ohjelman, SD Worxin asiantuntijapalvelut tapahtumassa sekä aamiaisen, lounaan & iltapäiväkahvin.

Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti, joten ilmoittauduthan mukaan ajoissa, viimeistään torstaihin 11.4.2024 mennessä.

Lisätietoja: nordic.akatemia@sdworx.com

  Ilmoittaudu mukaan
  SD Worx Asiakaspäivät 2024 keynote-puhujat Kirsi Piha ja Anu Waaralinna

  Vieraspuhujat

  Keynote-puhujamme on yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti, tietokirjailija ja muutoksentekijä Kirsi Piha, joka kertoo puheenvuorossaan siitä, kuinka merkityksellisyys ohjaa menestyvää organisaatiota, tiimiä ja ihmistä.

  Asianajotoimisto Roschierin osakas, asianajaja ja Head of Employment & Benefits Anu Waaralinna käsittelee luennossaan suorituksen johtamista henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Anu tunnetaan työoikeuden moniottelijana jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Hän on kysytty luennoitsija niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hän auttaa työssään työnantajia ja on parhaimmillaan monipuolisten ja vaativien työoikeuden juridisten kysymysten parissa. 

   Asiakaspäivän ohjelma

   8.30  Ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu

   9.00  Asiakaspäivän avaus - Tervetuloa!  Mikko Uotila, Suomen SD Worxin maajohtaja

   9.15  Asiantuntijapaneeli: Vain hyviä palkkapäiviä – Sujuva palkkaprosessi antaa turvaa muutoksissa

   Asiantuntijapaneelimme jakaa palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille parhaat vinkkinsä ja neuvonsa, kuinka sujuva ja luotettava palkkaprosessi rakennetaan ja palkkakriisit vältetään. Paneeli koostuu kokeneista ja sanavalmiista asiantuntijoistamme, joilla on kokemusta monenlaisten palkkaprosessien ongelmien ratkaisusta.

   10.00  Työajanhallinnan trendit 2024

   Työajanhallinnan ajankohtaisiin teemoihin syvennytään Customer Success -yksikkömme HR-tuotteista vastaavan Daniel Södergårdin johdolla. 

   10.30 Verkostoitumistauko – Sovellusklinikat avoinna

   11.00  Keynote-luento: Merkityksellisyys ohjaa menestyvää organisaatiota, tiimiä ja ihmistä. Kirsi Piha, yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti, tietokirjailija ja muutoksentekijä

   Merkityksellisyys ja tarkoitus syntyy yhteistyöstä ja yhdessä tekemisestä. Merkityksellisyyden puute uuvuttaa ja etäännyttää meitä toisistamme. Mutta kuinka löytää merkityksellisyyttä muuttuvassa työelämässä ja luoda menestyviä organisaatioita ja tiimejä?

    12.00  Lounas

   13.00  Rinnakkaiset esitykset - valitse itsellesi kiinnostavampi vaihtoehto:

   • Payroll Pro: Web-käyttöliittymä haltuun! 
    Palkkasovellus SD Worx W uudistuu ja Web-käyttöliittymän uudet toiminnot raportointi, maksatus ja henkilö- ja työsuhdetietojen sisäänluvut ovat edenneet pilotointivaiheeseen. Käyttäjälähtöisessä ja mukaansatempaavassa koulutuksessa syvennymme uusiin ratkaisuihin Web-käyttöliittymän kokonaisuutta unohtamatta. Kouluttaja, SD Worx W:n asiantuntija Joona Ylönen on käytännönläheinen ammattilainen, jonka koulutukset saavat kuulijansa sekä nauramaan että ymmärtämään asioita uudesta näkökulmasta. SD Worx W -koulutus soveltuu kaikille sovelluksen käyttäjille, sekä pilvipalveluasiakkaillemme että ulkoistetun palkkapalvelun yhteyshenkilöille.
     
   • HR Pro: Suorituksen johtaminen – Miten ja miksi? 
    Asianajotoimisto Roschierin osakas, asianajaja ja Head of Employment & Benefits Anu Waaralinna käsittelee luennossaan suorituksen johtamista henkilöstöhallinnon ammattilaisille. 

   14.15  Verkostoitumistauko & iltapäiväkahvi – Sovellusklinikat avoinna

   14.45  Työkyvyn johtamisen työkalupakki. Jyri Juusti, työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

   15.45  Päätössanat. Mikko Uotila, Suomen SD Worxin maajohtaja

   16.00  Tilaisuus päättyy

   Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

    Ilmoittaudu mukaan

    Tarvitsetko hotellimajoituksen Helsingissä?

    Scandic Park tarjoaa majoittujille alennuksen hotelliyöpymisen hinnasta. Varaukset tehdään Scandic Hotelsin verkkosivuilla käyttämällä varauskoodia FIARB tai suoralla varauslinkillä tästä.  

    Voit valita mieleisesi huonetyypin ja saat lisäalennusta maksaessasi huoneen heti varauksen yhteydessä. Scandic Friends -jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset. Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan.