1. Home>
 2. Tapahtumat>

SD Worx Asiakaspäivä 2024

Varaa paikkasi palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten inspiroivaan tapahtumapäivään!

SD Worx Asiakaspäivä tarjoaa ajankohtaista ja ajatuksia herättävää sisältöä palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Liity mukaan kuulemaan Kirsi Pihan ja Anu Waaralinnan inspiroivat vieraspuheenvuorot sekä kiinnostavat asiantuntijapuheenvuorot SD Worxin omilta asiantuntijoilta! Sovellusklinikoilla pääset kysymään ja kuulemaan toimivimmat neuvot sovellustemme käyttöön, ja tauoilla ehdit verkostoitua niin asiantuntijoittemme kuin muiden hr-ammattilaisten kanssa. 

Varaa paikkasi SD Worx Asiakaspäivään ajoissa − viimeistään 11. huhtikuuta mennessä!

Lue lisää ja ilmoittaudu
SD Worx Asiakaspäivä 2024

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Scandic Park HelsinkiMannerheimintie 46

Tapahtuma tarjoaa:

Asiakaspäivän aikana kuulet mielenkiintoiset keynote- ja asiantuntijapuheenvuorot, verkostoidut SD Worxin asiantuntijoiden sekä muiden hr-alan ammattilaisten kanssa sekä saat toimivimmat vinkit sovellustemme käyttöön sovellusklinikoilla.

Ohjelmassa muun muassa:

 • Keynote: Merkityksellisyys ohjaa menestyvää organisaatiota, tiimiä ja ihmistä, Kirsi Piha 
 • Asiantuntijapaneeli: Vain hyviä palkkapäiviä
  Virhe palkoissa saattaa kertautua kriisiksi, kriisi kasvaa kaaokseksi. Asiantuntijapaneelimme syventyy ajankohtaiseen ja viime vuosina keskustelua herättäneeseen teemaan ja jakaa palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille parhaat vinkkinsä ja neuvonsa, kuinka palkkakriisi estetään.
 • Payroll Pro: Web-käyttöliittymä haltuun!
 • HR Pro: Suorituksen johtaminen – Miten ja miksi?, Anu Waaralinna
 • ynnä muuta - ohjelma täydentyy kevään aikana

Varaathan paikkasi ajoissa!

Tapahtumapäivän hinta on vain 249 € + alv/osallistuja. Hinta sisältää päivän kattavan ohjelman, SD Worxin asiantuntijapalvelut tapahtumassa sekä aamiaisen, lounaan & iltapäiväkahvin.

Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti, joten ilmoittauduthan mukaan ajoissa, viimeistään torstaihin 11.4.2024 mennessä.

Lisätietoja: nordic.akatemia@sdworx.com

  Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu
  SD Worx Asiakaspäivät 2024 keynote-puhujat Kirsi Piha ja Anu Waaralinna

  Keynote-puhujat

  Keynote-puhujamme on yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti, tietokirjailija ja muutoksentekijä Kirsi Piha, joka kertoo puheenvuorossaan siitä, kuinka merkityksellisyys ohjaa menestyvää organisaatiota, tiimiä ja ihmistä.

  Asianajotoimisto Roschierin osakas, asianajaja ja Head of Employment & Benefits Anu Waaralinna käsittelee luennossaan suorituksen johtamista henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Anu tunnetaan työoikeuden moniottelijana jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Hän on kysytty luennoitsija niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hän auttaa työssään työnantajia ja on parhaimmillaan monipuolisten ja vaativien työoikeuden juridisten kysymysten parissa. 

   Tarvitsetko hotellimajoituksen Helsingissä?

   Scandic Park tarjoaa majoittujille alennuksen hotelliyöpymisen hinnasta. Varaukset tehdään Scandic Hotelsin verkkosivuilla käyttämällä varauskoodia FIARB tai suoralla varauslinkillä tästä.  

   Voit valita mieleisesi huonetyypin ja saat lisäalennusta maksaessasi huoneen heti varauksen yhteydessä. Scandic Friends -jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset. Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan.