1. Home>
 2. Tapahtumat>

SD Worx Asiakaspäivä 2023

Pitkä odotus on ohi! SD Worx Asiakaspäivä järjestetään torstaina 27. huhtikuuta hotelli Scandic Parkissa Helsingissä. Päivä sisältää mielenkiintoisia keskusteluja, asiakastarinoita ja luentoja niin SD Worxin omilta asiantuntijoilta kuin vierailevilta keynote-puhujilta, joina toimivat Henri "Henkka" Hyppönen ja Miia Paakkanen.

Puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiselle sekä kysymysten esittämiselle sovellusklinikoilla päivystäville asiantuntijoillemme. 

Varaa paikkasi kevään innostavimpaan tapahtumapäivään viimeistään 11. huhtikuuta mennessä - paikkoja on rajoitetusti!

HUOM! Tapahtuman sähköinen ilmoittautumislomake on jo sulkeutunut, mutta voit tiedustella vielä vapaita paikkoja osoitteella nordic.akatemia@sdworx.com.

Lue lisää ja ilmoittaudu
SD Worx Asiakaspäivä 2023

Päivämäärä:

Ajankohta:

Paikka:

Scandic Park Helsinki Mannerheimintie 46

Tapahtuma tarjoaa:

SD Worx Asiakaspäivä sisältää mielenkiintoisia keskusteluja, asiakastarinoita ja luentoja niin SD Worxin omilta asiantuntijoilta kuin vierailevilta keynote-puhujilta.

Päivän aikana pääset kuuntelemaan inspiroivia puheenvuoroja, verkostoitumaan sekä sdworxilaisten että muiden asiakkaiden kanssa sekä esittämään kiperimmät SD Worxin sovelluksia ja palveluita koskevat kysymykset sovellusklinikoiden asiantuntijoille. Paikalla on niin palkka- kuin henkilöstöhallinnon sekä matkustuksenhallinnan sovellustemme huippuosaajia ja palkkapalvelumme edustajia.

Tapahtumapäivän hinta on 249 € + alv/osallistuja. Hinta sisältää päivän kattavan ohjelman, sovellusklinikat sekä aamiaisen, lounaan & iltapäiväkahvin.

Asiakaspäivän ilmoittautuminen päättyy tiistaina 11. huhtikuuta. Tilaisuuden osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu, joten varmistat paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian!

HUOM! Tapahtuman sähköinen ilmoittautumislomake on jo sulkeutunut, mutta voit tiedustella vielä vapaita paikkoja osoitteella nordic.akatemia@sdworx.com.

  Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu
  Henri ”Henkka” Hyppönen ja Miia Paakkanen.

  Keynote-puhujat

  Aamupäivän keynote-puhuja on monille niin televisiosta kuin radiostakin tuttu luova johtaja ja tietokirjailija Henri ”Henkka” Hyppönen, joka tulee puhumaan työelämän tulevaisuudesta mukaansatempaavasti ja ajatuksia herättävästi. Henkan luento jää varmasti kuulijansa mieleen!

  Iltapäivän keynote-luennosta vastaa tutkija, kirjailija ja organisaatiotieteen asiantuntija Miia Paakkanen. Miia kertoo meille, miksi myötätunto on tulevaisuuden työn kriittisin taito, ja johdattaa yleisön pohtimaan, kuinka tuloksellisuus ja inhimillisyys kulkevat rinnakkain työelämässä.

   Tutustu tarkempaan ohjelmaan

   Tarvitsetko majoitusta?

   Saat alennuksen hotelliyöpymisestäsi Scandic Parkissa 26.–28.4.2023 varauskoodilla BSDW260423. Tarjous koskee 1–2 hengen Standard-huoneita SD Worx Asiakaspäivän osallistujille. Voit varata majoituksen tästä linkistä tai vaihtoehtoisesti hotellin asiakaspalvelusta (varauskoodi mainittava). Koodi on voimassa 12.4.2023 saakka. Hotelli pidättää oikeuden muutoksiin varaustilanteen mukaan.