1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx mukana tukemassa Team Rynkebytä

Team Rynkebyn pyöräilijät ajamassa maantiellä.

 

SD Worx sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 7.–15. heinäkuuta 2023.

Tulevana kesänä 2 026 Team Rynkebyhyn osallistuvaa pyöräilijää hyppää satulaan ja polkaisee matkaan kohti Pariisia kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi. SD Worx aloitti Team Rynkebyn kultasponsorina vuonna 2022 ja jatkaa tärkeän työn tukemista vastaavanlaisella sponsorisopimuksella myös tänä vuonna.

– Haluamme olla mukana tukemassa hyvää asiaa. Lasten syöpätutkimukselle tarvitaan näkyvyyttä ja suoraa tukea, jotta elintärkeä tutkimus voi jatkua. Lisäksi pyöräily on lajina lähellä sydäntämme, sillä SD Worx on myös maailman parhaan naisten pyöräilyjoukkueen pääsponsori, kertoo Suomen SD Worxin maajohtaja Hanna Mattinen.

Tänä vuonna Team Rynkebyhyn osallistuu 2 026 pyöräilijää ja 538 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 64 paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa. Kaikkiaan 22 toimintavuotensa aikana Team Rynkeby on kerännyt yhteensä 85,8 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

SD Worx toivottaa Team Rynkebyn pyöräilijöille tsemppiä niin valmistautumiseen kuin itse matkalle kohti Pariisia!
 

Lue lisää Team Rynkebystä 

 

    Team Rynkebyn kultasponsorin banneri.