1. Home>
 2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx ostaa pilvipohjaisen palkanlaskennan startup-yrityksen TribePerkin ja laajentuu Puolan pk-markkinaan

PR_TribePerkAcquisition_1200x800
(Błażej Bereta, Kamil Starczak, Marcin Postek, Łukasz Dzwoniarski)

SD Worx, johtava eurooppalainen HR- ja palkkaratkaisujen tarjoaja, on ostanut puolalaisen HR-teknologiayrityksen TribePerkin. Tämä nopeasti kasvava HR-teknologiayritys tarjoaa integroidun valikoiman HR-pilviratkaisuja − mukaan lukien palkanlaskennan, coreHR:n sekä työajanhallinnan − puolalaisille pk-yrityksille. Yritysoston myötä SD Worx laajentaa tarjoamansa puolalaisille pk-yrityksille ja vahvistaa asemaansa Puolan markkinoilla, joilla se jo palvelee mid-market -kokoisia yrityksiä ja on SAP & SuccessFactors -ratkaisujen paikallinen markkinajohtaja.

  TribePerk perustettiin vuonna 2020, ja sen pääkonttori sijaitsee Puolan Lublinissa. Yritys tukee tänä päivänä alle 200 työntekijän yrityksiä SaaS-alustansa ja siihen liittyvien palkkaulkoistuspalvelujen avulla joko suoraan tai tilitoimistojen kautta. 

  SD Worxin toimitusjohtaja Kobe Verdonck: "TribePerkin myötä hankimme Puolan kotimarkkinoille ensimmäisen kattavan palkanlaskenta- ja HR-pilviratkaisun. Puola on yksi Euroopan suurimmista talouksista, ja siellä on 17 miljoonaa aktiivista työntekijää. Puolalaiset yritykset ottavat käyttöön pilvipohjaisia HR-ratkaisuja seuraavien vuosien aikana. Autamme kasvattamaan TribePerk-ratkaisua siten, että myös jopa tuhannen työntekijän yritykset voivat hyötyä siitä. Tämän ansiosta voimme auttaa kaikkia Puolassa toimivia yrityksiä palkanlaskennassa ja henkilöstöhallinnossa: niin pieniä ja keskisuuria yrityksiä omalla TribePerk-palkanlaskentaohjelmistollamme kuin suuria yrityksiä SAP- ja SuccessFactors-palvelujemme avulla. Kaikki tämä sopii täydellisesti tavoitteeseemme olla Euroopan johtava HR-ratkaisujen tarjoaja." 

  Błażej Bereta, TribePerkin toimitusjohtaja: "SD Worxin avulla löysimme vahvan kumppanin liiketoimintamme ja asiakaskuntamme nopeaan kasvattamiseen. Tarjoamalla Puolan ensimmäisen reaaliaikaisen pilvipohjaisen palkanlaskennan yksinkertaistamme prosesseja ja säästämme aikaa kaikille palkanlaskentaan osallistuville osapuolille – työntekijöille, työnantajille ja palkanlaskennan asiantuntijoille. Kaikki HR- ja palkanlaskentatiedot ovat saatavilla yhdellä helppokäyttöisellä alustalla, ja eri moduulien välisen sujuvan tiedonkulun ansiosta manuaalista tiedonkeruuta ei tarvita. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voimme markkinoida kaikkea tätä erittäin kilpailukykyiseen hintaan automaation ansiosta."

  SD Worx toivottaa TribePerkin työntekijät ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi ja varmistaa jatkuvuuden kaikille asiakkaille. TribePerk integroidaan SD Worx -organisaatioon, jossa TribePerk-tuotemerkki pysyy liitettynä pilvipalveluun. Myös yrityksen johto säilyy, ja toimitusjohtaja Błażej Bereta raportoi SD Worx Puolan maajohtajalle. 

  Kaupan hintaa ei paljasteta. 

  Tämän liiketoimen osalta SD Worxin neuvonantajana toimi Ernst & Young Global Limited (EY).