1. Home>
 2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx on saanut Romanian palkka- ja hr-ratkaisujen markkinajohtajan yrityskaupan onnistuneesti päätökseen

PR29424_1200x800

SD Worx, johtava eurooppalainen henkilöstö- ja palkanlaskentaratkaisujen tarjoaja, on saanut onnistuneesti päätökseen Romanian palkka- ja hr-ratkaisujen markkinajohtajan Romanian Software S.R.L:n yritysoston. 

SD Worx ilmoitti aikomuksistaan ostaa Romanian Software S.R.L:n joulukuussa 2023. Yrityskauppa edellytti yrityskauppavalvontaa ja viranomaishyväksyntää, jotka saatiin onnistuneesti päätökseen aiemmin huhtikuussa. Tänään molemmat osapuolet saattoivat kaupan virallisesti päätökseen.

Yrityskaupan myötä SD Worx vahvistaa asemaansa Keski-Euroopassa ja laajentaa oman palkanlaskentateknologian tarjontaansa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Romanian Software S.R.L. saa hyödynnettäväkseen SD Worxin kattavat palkka- ja HR-ohjelmistot ja palvelut sekä yhtiön kasvavan läsnäolon kaikkialla Euroopassa. Romania on 18. Euroopan maa, jossa SD Worxilla on omia palkka- ja HR-tuotteita (IPR).

  Kobe Verdonck, SD Worxin toimitusjohtaja: “On hienoa, että olemme nyt saaneet kaupan päätökseen Romanian Softwaren kanssa. Tämä on tärkeä askel eteenpäin laajentumisessamme Keski-Eurooppaan ja vahvistaa tavoitteemme olla johtava eurooppalainen kokonaisvaltaisten hr-ratkaisujen tarjoaja. Romanian Softwaren ratkaisujen, kokeneiden asiantuntijoiden ja vahvan asiakaskunnan pohjalta olemme valmiita jatkamaan heidän kasvutarinaansa. Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille kollegoillemme, olemme iloisia, että he liittyvät SD Worxin perheeseen.”

   “Olemme erittäin ylpeitä siitä, että SD Worx luottaa meihin astuessaan Romanian markkinoille. Kaupan solmimisprosessin aikana käydyissä lukuisissa keskusteluissa koimme, että meillä on paljon yhteistä niin visioon, go-to-market -strategiaan, yrityksen arvoihin kuin kulttuuriin liittyen. Olemme innoissamme voidessamme tukea SD Worxia sen Euroopan kasvutavoitteissa, ja odotamme innolla, että voimme yhdessä auttaa asiakkaitamme kasvamaan", sanoo Victor Dragomirescu, Romanian Software S.R.L:n toimitusjohtaja. 

   Romanian Software S.R.L:n markkinoima colorful.hr on kattava valikoima oma tuotekehityksen palkanlaskenta- ja HCM-ratkaisuja, jotka ovat saatavilla sekä on-premise -ratkaisuna että pilvipalveluna, ja sitä täydentävät valinnaiset palkkapalvelut. Yrityksen 160 työntekijää palvelevat yli 750 romanialaista työnantajaa ja näiden 200000 työntekijää. Asiakkaita ovat esimerkiksi Ikea, Starbucks, Louis Vuitton, Rewe, Altex, Cognizant ja Pizza Hut. Bukarestissa pääkonttoriaan pitävän yrityksen markkinaosuus Romaniassa on 14 prosenttia, ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli noin 6 miljoonaa euroa.

   Tämän liiketoimen osalta SD Worxin neuvonantajina toimivat PwC Romania ja D&B David si Baias. Romanian Software S.R.L:n neuvonantajana toimi Voicu & Asociații.

    Lisätietoja: Romanian Software S.R.L.

    Romanian Software S.R.L. on jo yli 20 vuoden ajan pyrkinyt mullistamaan yritysten arvokkaimman omaisuuden - ihmisten - hallinnan. Yhdistämällä laajan kokemuksemme ja edistyksellisen teknologiamme tarjoamme vaikuttavia ja innovatiivisia ratkaisuja henkilöstöhallinnon alalla.

    colorful.hr on Romanian Software S.R.L:n kehittämä johtava alusta, jonka avulla yritykset voivat digitalisoida HR-prosessinsa. Olemme toimineet strategisena kumppanina yli 750 yritykselle eri puolilla Romaniaa tarjoamalla asiantuntemusta palkka- ja HCM-ratkaisuissa. colorful.hr -alusta tarjoaa joukon räätälöitävissä olevia työkaluja, joiden avulla henkilöstöosastot voivat seurata suorituskykyä ja tukea kasvua. Työmme osoittaa omistautumisemme tehokkaisiin ja innovatiivisiin HR-ratkaisuihin. Romanian Software S.R.L:n kokemukseen ja teknologiaan pohjautuva colorful.hr on edelleen markkinajohtaja ja HR-hallinnon digitaalisen muutoksen katalysaattori.

    Lisätietoja: www.colorful.hr