1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx ja Protime jatkavat sopimusta pyöräilytiimin kanssa vuoteen 2028 asti

Naisten pyöräilyjoukkue SD Worx-Protime

Eurooppalainen henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisujen tarjoaja SD Worx sekä työajanseurannan ja työvuorosuunnittelun Euroopan markkinajohtaja Protime ovat allekirjoittaneet sopimuksensa Team SD Worx-Protime -joukkueen kanssa ja jatkavat tiimin pääsponsoreina vuoteen 2028 saakka.

Sinä aikana, kun SD Worx on toiminut Team SD Worx-Protime -naisten pyöräilyjoukkueen pääsponsorina, tiimi on voittanut useita kilpailuja. Voittoihin lukeutuvat muun muassa pyöräilyn maailmanmestaruuskilpailut, Tour de France Femmes, Flanderin kierros kahdesti, Liege-Bastogne-Liege kahdesti, Strade Bianche kolmesti, Euroopan mestaruuskilpailut kahdesti, Pariisi-Roubaix, Amstel Gold Race, Flèche Wallonne kahdesti ja Gent-Wevelgem kahdesti. Team SD Worx-Protime on johtanut UCI:n tilastoja jo vuosia, mikä tekee siitä maailman parhaan naisten pyöräilyjoukkueen.

SD Worx -konsernin toimitusjohtaja Kobe Verdonck: ”Kun lähdimme sponsoriksi vuonna 2020, meillä oli kaksi päätavoitetta: antaa naisten pyöräilylle lisäsysäystä kehittyä ja lisätä brändimme tunnettuutta kansainvälisesti. Nyt voimme katsoa taaksepäin menneisiin vuosiin erittäin tyytyväisinä. Olimme sitoutuneet toimimaan pääsponsorina vuoteen 2026 asti, mutta pidennämme sopimusta kahdella vuodella, sillä uskomme, että lisäaskeleita naisten pyöräilyn edistämiseksi voidaan ottaa. Haluamme kannustaa etenkin nuoria lahjakkuuksia kehittymään ja totesimme, että tämä kumppanuus tuo ihmisiä yhteen. Tämä fantastinen joukkue ansaitsee pitkäaikaisen sitoutumisemme. Katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen, ja olemme varmoja siitä, että saamme kokea hienoja hetkiä yhdessä.”

Gille Sebrechts, Protimen toimitusjohtaja: ”Olemme iloisia voidessamme jatkaa tukeamme SD Worx-Protime -pyöräilyjoukkueelle vuoteen 2028 saakka. Näillä upeilla urheilijoilla on päättäväisyydessään ja tiimityöskentelyssään paljon yhteistä Protime-henkemme kanssa. Odotamme innolla, että saamme olla mukana tämän huippujoukkueen kasvuprosessissa, jotta myös naisten pyöräilyä voidaan edistää vuosi vuodelta.”

SD Worx-Protime -pyöräilyjoukkueen vetäjä Erwin Janssen on erittäin tyytyväinen siihen, että molemmat pääsponsorit ovat jatkaneet sopimuksiaan vuoteen 2028 asti: ”Tämä osoittaa, että he luottavat joukkueeseemme, mutta myös sen, että he ovat edelleen sitoutuneet tukemaan naisten pyöräilyn kehitystä. Olemme jo rakentaneet jotain todella hienoa yhdessä SD Worxin ja Protimen kanssa viime vuosina. On myös inspiroivaa nähdä, miten pyöräilyjoukkueen sponsorointi on hyvin elinvoimaista molempien yritysten työntekijöiden keskuudessa. Se antaa meille paljon energiaa, jonka avulla voimme jatkaa korkeimmalla tasolla seuraavien neljän kauden ajan. SD Worx ja Protime jakavat kunnianhimoiset tavoitteemme jatkaa maailman ykkösjoukkueena tulevina vuosina.”

Janssenin mukaan uusi sopimus SD Worxin ja Protimen kanssa on ainutlaatuinen naisten pyöräilyssä.

”Olemme yksi harvoista huipputiimeistä, jotka keskittyvät täysin naisten pyöräilyyn. Mielestäni tämä on myös osa vahvuuttamme. Naisten pyöräily on ollut viime vuosina valtavassa nousussa, ja muutenkin naisten urheiluun kiinnitetään paljon enemmän huomiota. Pääsponsorimme SD Worx ja Protime ennakoivat kanssamme tätä kasvua.”