1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

Mikko Uotila Suomen SD Worxin uudeksi maajohtajaksi

Mikko Uotila, Country Lead, Finland

 

Euroopan johtava henkilöstöratkaisujen tarjoaja SD Worx on nimittänyt Mikko Uotilan Suomen SD Worxin uudeksi maajohtajaksi. Tehtävässään Mikko Uotila vastaa SD Worxin liiketoiminnan visiosta ja strategiasta Suomessa sekä niiden toteutumisesta.

SD Worxin liiketoiminta Suomessa on jatkanut kannattavaa kasvua, mikä on vahvistanut yrityksen asemaa markkinajohtajana HR- ja palkkapalveluiden alalla. Moderneille HR- ja palkkaratkaisuille sekä ulkoistuspalveluille on Suomessa jatkuva kysyntä, sillä ne ovat edellytys menestykselle nykypäivän dynaamisessa toimintaympäristössä. Laadukkaat HR- ja palkkapalvelut eivät ole vain vaihtoehto vaan välttämättömyys, joka tukee liiketoiminnan kehitystä ja kasvua.

”Olen erittäin innostunut johtamaan SD Worxia Suomessa yrityksenä, joka yhdistää kansainvälisen yrityksen laajan tarjoaman ja resurssit paikalliseen, valtakunnalliseen läsnäoloon ja palvelukehitykseen. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme luotettu neuvonantaja ja aito kumppani tarjoten moderneja HR- ja palkkapalveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Olemme uudistamassa myynti- ja asiakasvastuuorganisaatiotamme, sillä haluamme luoda entistä proaktiivisempia yhteistyösuhteita asiakkaidemme kanssa. Uskon vahvasti tiimityöhön ja avoimeen kommunikaatioon, mikä on perusta sille, miten voimme kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme Suomessa – sekä orgaanisesti että yritysostoilla”, Mikko Uotila toteaa.

”Toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi SD Worxille! Olemme iloisia siitä laaja-alaisesta kokemuksesta ja näkemyksellisestä johtajuudesta, joita Mikko tuo organisaatioomme. Mikon monipuolinen kokemus vaativista johtotehtävistä eri palveluyrityksissä ja vahva läsnäolo sekä Suomessa että kansainvälisissä konserneissa antavat hänelle erinomaiset valmiudet johtaa toimintaamme Suomessa jatkuvan kasvun polulla. Mikon vahva tausta menestyksekkäiden tiimien johtamisessa, liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa ja asiakassuhteiden kehittämisessä tuovat yritykseemme uutta näkemystä ja lujittavat asemaamme markkinajohtajana”, toteaa SD Worxin Pohjoismaiden, Britannian ja Irlannin alueesta vastaava johtaja Magnus Engman. Hän toimi Suomen SD Worxin vt. maajohtajana ennen Mikko Uotilan nimitystä.

 

Lisätietoja:

Mikko Uotila
maajohtaja, SD Worx Finland
puh. 040 841 0404 
mikko.uotila@sdworx.com

 

Aiheesta uutisoivat myös: