1. Home>
 2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx ostaa Romanian palkanlaskennan markkinajohtajan Romanian Software S.R.L:n ja jatkaa laajentumistaan Euroopassa

SD Worx ja Romanian Software allekirjoittamassa sopimusta.

SD Worx, Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkaratkaisujen tarjoaja, on ostanut Romanian Software S.R.L:n, joka on palkka- ja henkilöstöhallinnon (HCM) ratkaisujen Romanian markkinajohtaja. Yrityskaupan myötä SD Worx vahvistaa asemaansa Keski- ja Itä-Euroopassa sekä laajentaa oman palkanlaskentateknologian tarjontaansa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkailleen. Romanian Software S.R.L. saa hyödynnettäväkseen SD Worxin kattavat palkka- ja HR-ohjelmistot ja palvelut sekä yhtiön kasvavan läsnäolon kaikkialla Euroopassa.

  Romanian Software S.R.L:n markkinoima colorful.hr on kattava valikoima oma tuotekehityksen palkanlaskenta- ja HCM-ratkaisuja, mukaan lukien online-työkalu brutto-/nettopalkan laskemiseen. Colorful.hr on saatavilla sekä on-premise -ratkaisuna että pilvipalveluna, ja sitä täydentävät valinnaiset palkkapalvelut. Romanian Software S.R.L. perustettiin vuonna 2001, ja se työllistää 160 työntekijää, jotka palvelevat yli 750 asiakasta ja näiden 200000 työntekijää. Asiakkaita ovat esimerkiksi Ikea, Starbucks, Louis Vuitton, Rewe, Altex, Cognizant ja Pizza Hut. Bukarestissa pääkonttoriaan pitävän yrityksen markkinaosuus Romaniassa on 14 prosenttia, ja sen liikevaihto oli viime vuonna 4,8 miljoonaa euroa.

  SD Worx on allekirjoittanut sopimuksen 80 % osakkeiden hankkimisesta nyt, ja loput 20% hankitaan vuonna 2025.

  "Olemme iloisia voidessamme toivottaa kaikki Romanian Software S.R.L:n kollegat tervetulleiksi SD Worxin perheeseen", sanoo Kobe Verdonck, SD Worxin toimitusjohtaja. "Tämä yrityskauppa on strateginen siirto, jonka avulla voimme laajentaa tuotevalikoimaamme ja paikallista läsnäoloamme Romaniassa, joka on nopeasti kasvava ja dynaaminen markkina-alue Keski- ja Itä-Euroopassa". Näemme tällä alueella paljon kasvupotentiaalia, ja olemme vakuuttuneita siitä, että myös yhteiset asiakkaamme voivat hyötyä siitä. Romanian Software S.R.L:llä on todistetusti kokemusta korkealaatuisten, itse kehitettyjen palkka- ja HCM-ratkaisujen toimittamisesta Romaniassa monille erilaisille asiakkaille pk-yrityksistä suuryrityksiin, jotka toimivat sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Voimme auttaa näitä asiakkaita koko palkka- ja henkilöstöhallinnon kanssa kaikkialla Euroopassa ja tarjota heille paikallista asiantuntemusta kansainvälisessä kontekstissa." 

  "Voimien yhdistäminen SD Worxin kanssa tarjoaa meille loistavan tilaisuuden nopeuttaa kasvuamme ja innovaatiotamme. Meillä on sama visio ja samat arvot erinomaisen asiakaspalvelun ja huipputeknologian tarjoamisesta. Yhdistämällä vahvuutemme ja kyvykkyytemme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän arvoa, enemmän valinnanvaraa ja enemmän joustavuutta". Olemme innoissamme saadessamme olla osa SD Worx -perhettä ja odotamme innolla yhteistyötä luodaksemme valoisamman tulevaisuuden työntekijöillemme, asiakkaillemme ja kumppaneillemme", sanoo Victor Dragomirescu, Romanian Software S.R.L:n toimitusjohtaja. 

  Nykyiset osakkeenomistajat ovat sitoutuneet hankintaan ja jatkavat edelleen mukana. Yrityskaupan hintaa ei julkisteta.

  SD Worxin neuvonantajina toimivat PwC Romania ja D&B David si Baias. Romanian Software S.R.L:n neuvonantajana toimi Voicu & Asociații.

   

  Lisätietoja: Romanian Software S.R.L.

  Romanian Software S.R.L. on jo yli 20 vuoden ajan pyrkinyt mullistamaan yritysten arvokkaimman omaisuuden - ihmisten - hallinnan. Yhdistämällä laajan kokemuksemme ja edistyksellisen teknologiamme tarjoamme vaikuttavia ja innovatiivisia ratkaisuja henkilöstöhallinnon alalla.

  colorful.hr on Romanian Software S.R.L:n kehittämä johtava alusta, jonka avulla yritykset voivat digitalisoida HR-prosessinsa. Olemme toimineet strategisena kumppanina yli 750 yritykselle eri puolilla Romaniaa tarjoamalla asiantuntemusta palkka- ja HCM-ratkaisuissa. colorful.hr -alusta tarjoaa joukon räätälöitävissä olevia työkaluja, joiden avulla henkilöstöosastot voivat seurata suorituskykyä ja tukea kasvua. Työmme osoittaa omistautumisemme tehokkaisiin ja innovatiivisiin HR-ratkaisuihin. Romanian Software S.R.L:n kokemukseen ja teknologiaan pohjautuva colorful.hr on edelleen markkinajohtaja ja HR-hallinnon digitaalisen muutoksen katalysaattori.

  Lisätietoja: www.colorful.hr