1. Home>
 2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx ostaa Puolan SAP HR -markkinajohtajan Gavdi Polandin ja vahvistaa palkanlaskenta- ja HR-kyvykkyyttään Puolassa

GP-FINAL_1200x800

SD Worx, Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkaratkaisujen tarjoaja, on ostanut tanskalaiselta Gavdi Groupilta Gavdi Poland -yhtiön, joka on SAP HR -ratkaisujen markkinajohtaja Puolassa. Gavdi Poland, jonka pääkonttori sijaitsee Varsovassa, tarjoaa SAP HCM (Human Capital Management) -ratkaisuja, SAP SuccessFactors -konsultointia sekä sovelluspalveluja. Yritys tarjoaa myös itse kehittämiään ratkaisuja, jotka ovat yhteensopivia SAP HR -ohjelmiston kanssa ja laajentavat sen toiminnallisuuksia. Yritysoston myötä SD Worx vahvistaa SAP HR -kyvykkyyttään palvella paikallisia keskisuuria ja suuria asiakkaitaan HR- ja palkkaratkaisuilla.

  Gavdi Poland on SAP HR -ratkaisujen markkinajohtaja Puolassa, ja sillä on kattava valikoima pilvipohjaisia sekä on-premise -ratkaisuja. Yritys perustettiin vuonna 2006 tanskalaisen Gavdi Groupin tytäryhtiöksi. Nykyään se palvelee yli 250 asiakasta, joista suurin osa on paikallisia keskisuuria ja suuria puolalaisia organisaatioita, kuten Raben Group, DPD Polska, Canal+, Ciech Group ja PKO Bank Polski. Gavdi Poland työllistää yli 120 SAP-palkanlaskennan ja HCM:n asiantuntijaa, ja sillä on toimistot Katowicessa, Poznańissa, Varsovassa (pääkonttori) ja Wroclawissa. Vuonna 2022 yrityksen liikevaihto oli noin 8 miljoonaa euroa.

  Yrityskaupan myötä SD Worx vahvistaa SAP HR -valmiuksiaan ja vahvistaa jalansijaansa dynaamisesti kasvavilla Puolan markkinoilla, joilla se on ollut läsnä vuodesta 2021 lähtien. SD Worxillä on Puolassa yli 220 työntekijää tukemassa paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita HR- ja palkanlaskentaratkaisuilla. SD Worx näkee merkittäviä kasvumahdollisuuksia Puolassa, joka on Keski- ja Itä-Euroopan väkiluvultaan suurin maa ja tällä hetkellä Euroopan kuudenneksi suurin talous.

  "Tavoitteenamme on olla luotettu eurooppalainen integroitujen kokonaisvaltaisten HR-ratkaisujen toimittaja kaikille organisaatioille ja työntekijöille. Gavdi Polandin osto sopii kasvustrategiaamme, jonka tavoitteena on tarjota palkka- ja HR-ratkaisuja kaikenkokoisille työnantajille kaikkialla Euroopassa, ja se tukee laajentumistamme Keski- ja Itä-Euroopassa sekä SAP HR -kyvykkyyksiämme suurille asiakkaillemme. Uskomme vahvasti, että molempien organisaatioiden asiakkaat hyötyvät tästä yrityskaupasta laajentuneen tarjontamme ja jalansijamme ansiosta. On ilo toivottaa kaikki Gavdi Polandin ammattitaitoiset kollegat tervetulleiksi SD Worx -perheeseen", sanoo SD Worxin toimitusjohtaja Kobe Verdonck.

  Teresa Olszewska, Gavdi Puolan toimitusjohtaja, sanoo: "Odotamme innolla yhteistyötä ja integroitumista SD Worxin kanssa, mikä tarjoaa asiantuntijoillemme mahdollisuuden työskennellä vakiintuneen eurooppalaisen ammattilaistiimin kanssa, jolla on syvällinen tietämys ja kokemus SAP HCM:stä, SAP SuccessFactorsista ja SAP-teknologiasta, ja oppia sekä kasvaa yhdessä tulevaisuudessa. Uskomme, että Puolassa suuresti arvostettuja tuotteitamme arvostavat myös muiden Euroopan maiden asiakkaat, jotka tavoitamme uuden perheemme kautta. Tämä kaikki tarkoittaa, että näemme merkittäviä kasvumahdollisuuksia, joista hyötyvät sekä työntekijämme että asiakkaamme."

  Gavdi Polandin johtoryhmä − Teresa Olszewska, Sławomir Stępień ja Szymon Knobloch − jatkaa yrityksen johtamista osana SD Worxia. Vuodesta 2024 alkaen yritys integroidaan osaksi SD Worx SAP Solutions -tuotemerkkiä.

  Yrityskaupan hintaa ei julkisteta.

   

  Lisätietoja: Gavdi Poland

  Gavdi Polska S.A. on erikoistunut tukemaan digitalisointia, optimointia ja digitaalista muutosta henkilöstöhallinnon alalla kaikenkokoisille ja -rakenteisille yrityksille toimialasta riippumatta. Yritys tarjoaa ratkaisuja ja palveluja, jotka perustuvat SAP-teknologiaan (SAP HCM, SAP SuccessFactors, SAP Business Technology Platform / SAP Cloud Platform), muiden kumppaneiden − UKG Dimensions (ent. Kronos), Concur, Connexas − huolellisesti valittuihin työkaluihin sekä yli kymmeneen Puolassa kehitettyyn ja valmistettuun Gavdin omaan tuotteeseen (eDeklaracje, ZUS Adjustments, PPK, Reporter, Document Generator, eTeczka, Replicator, ePaski, Reminder, BHP, Self Service Platform, Time Management Platform, Personnel Requests Platform, Payroll Cost Planning and Reporting Platform) ja Gavdi Groupin toimittamiin tuotteisiin (Easy Documents, Easy Archives, Easy Hire, HR Analytics).

  Tämän lähestymistavan ansiosta Gavdi voi tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun kaikilla henkilöstöhallinnon osa-alueilla: HR, palkanlaskenta, työajanhallinta, osaamisen hallinta (tavoitteet, arvioinnit, jatkuva palaute, kehitys, seuraajasuunnittelu), rekrytointi, perehdytys, koulutusten hallinta, työntekijöiden ja esimiesten itsepalvelu, matkahallinto, henkilöstökustannusten suunnittelu jne.

  Gavdilla on oma konsultointitiimi, sovelluskehityskeskus ja sovellustukikeskus. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 120 työntekijää − sovelluskonsultteja, teknologiakonsultteja ja kehittäjiä, joilla on monen vuoden kokemus − jotka osaavat kääntää teknologian kielen liiketoiminnan ajankohtaisiin tarpeisiin. Tämän ansiosta yli 250 yritystä käyttää Gavdi Polskan tuotteita ja palveluja.

  Lisätietoja: www.gavdi.pl