1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx toivottaa tervetulleeksi johtavan sijoitusten hallinnoijan CVC:n vauhdittamaan kasvua Euroopassa

CVC

SD Worx, Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkaratkaisujen tarjoaja, on iloinen voidessaan toivottaa CVC Strategic Opportunities II:n tervetulleeksi uudeksi kumppaniksi ja vähemmistöosakkaaksi. WorxInvest, SD Worxin nykyinen osakkeenomistaja, säilyy enemmistöosakkaana ja omistaa 77,5 prosenttia SD Worxista. Kaupasta syntyvä lisäpääoma sijoitetaan nopeuttamaan SD Worxin Euroopan kasvusuunnitelmien toteuttamista.

"Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä kumppanuus auttaa SD Worxia vahvistamaan edelleen johtavaa asemaansa Euroopan HR-palvelu- ja ohjelmistoalalla. Pitkän matkamme aikana olemme kehittyneet belgialaisesta kotimaan toimijasta Euroopan johtavaksi toimijaksi, joka on läsnä 26 maassa. CVC:stä olemme löytäneet vahvan rahoituskumppanin, joka tukee orgaanisen kasvun ja kansainvälisen laajentumisen strategiaamme. CVC:n täydentävä kokemus auttaa meitä saavuttamaan Euroopan kasvutavoitteemme WorxInvestin säilyessä pitkäaikaisena enemmistöosakkaana", sanoo SD Worxin hallituksen puheenjohtaja Filip Dierckx.

SD Worx, jonka pääkonttori sijaitsee Antwerpenissä, Belgiassa, on Euroopan suurin palkka- ja henkilöstöratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja älykkäitä ratkaisuja yli 82 000 asiakkaalle ja näiden yli viidelle miljoonalle työntekijälle 26 maassa.

"Olemme iloisia voidessamme toivottaa CVC:n tervetulleeksi SD Worxin uudeksi kumppaniksi. He tarjoavat meille sekä toiminnallisia että taloudellisia resursseja, ja voimme kehittyä edelleen hyödyntämällä heidän asiantuntemustaan. SD Worx on kasvanut viime vuosina eurooppalaiseksi kokonaisvaltaiseksi palkka- ja henkilöstöratkaisujen tarjoajaksi. Laajentuminen on ollut mahdollista vain SD Worxin kollegoiden uskomattoman kovan työn ja asiantuntemuksen sekä arvokkaiden, eri aloilla toimivien asiakkaittemme − niin pienten kuin suurten, paikallisten sekä kansainvälisten − luottamuksen ansiosta. CVC:n myötä meillä on entistä enemmän kapasiteettia investoida ratkaisuihimme ja parantaa asiakaskokemustamme", sanoo SD Worxin toimitusjohtaja Kobe Verdonck.

"Olemme seuranneet SD Worxin edistymistä jo jonkin aikaa ja olemme olleet vaikuttuneita yrityksen kehityksestä ja orgaanisesta kasvusta, ja olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä WorxInvestin ja SD Worxin osaavien tiimien kanssa SD Worxin kasvun vauhdittamiseksi tulevina vuosina. CVC:llä on todella maailmanlaajuinen ulottuvuus ja laaja kokemus vastaavien yritysten tukemisesta alalla, ja käytämme mielellämme kaikkia näitä resursseja ja kokemusta auttaaksemme SD Worxia toteuttamaan kasvustrategiansa", sanoo Steven Buyse, CVC:n Managing Partner.

"SD Worx sopii erinomaisesti CVC:n Strategic Opportunities -sijoitusalustaan, joka on erikoistunut tukemaan johtavia yrityksiä, joilla on vakaat liiketoimintamallit vakailla markkinoilla ja joilla on pitkän aikavälin kasvutavoitteita", CVC:n Partner Michael Lavrysen lisää.

Kaupan odotetaan toteutuvan lähikuukausina edellyttäen viranomaishyväksyntien saamista. 

WorxInvestin ja SD Worxin neuvonantajana toimi Morgan Stanley ja Belfius yksinomaisena rahoitusneuvonantajana. Oikeudellisena neuvonantajana toimi Freshfields Bruckhaus Deringer. CVC:n neuvonantajina toimivat Kumulus Partners, BNP Paribas Fortis, EY ja Allen & Overy.

Kaupan taloudellisia ehtoja ei julkistettu.