1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worx laajentaa HR-palveluvalikoimaansa

Two women discussing with laptop and paper.

SD Worx on jo pitkään tarjonnut asiakkaille apua operatiivisiin HR-tehtäviin, kuten työntekijätietojen hallinnointiin HR-järjestelmissä, erilaisiin tarkistuksiin ja palkkayhteyshenkilön vastuisiin.

Nyt palveluvalikoimaamme on lisätty myös strategisen henkilöstöhallinnon tehtävät sekä työsuhdejuridista neuvontaa. Voit esimerkiksi saada HR-asioihin erikoistuneen juristin neuvoja erilaisiin henkilöstöhallinnon pulmatilanteisiin, teettää henkilöstötutkimuksia, osallistua laadukkaisiin valmennuksiin tai hyödyntää ammattilaisen apua henkilöstön ja työyhteisön kehittämisprojekteissa.

Jos HR-asioiden tilanne yrityksessäsi askarruttaa, olemme koonneet palveluksi kätevän HR-starttipaketin, jossa tutkimme palkka- ja HR-prosessien tilan kartoituksella ja henkilöstötutkimuksella sekä tarjoamme HR-neuvontapalvelun ja henkilöstöhallinnon tietoportaalin tutustuttavaksesi. Lopputuloksena käytössäsi on kattava raportti tilanteesta ja kehityskohteista, jonka avulla voit priorisoida omaa kehitystyötäsi tai jatkaa sitä yhdessä meidän kanssamme.

Paketti on suunnattu erityisesti pienille ja keskikokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat tukea arkeen ja haluavat uutta näkemystä henkilöstöhallinnon kehittämiseen.

Ota siis meihin yhteyttä kaikenlaisissa henkilöstöhallinnon tarpeissa – löydämme varmasti tilanteeseesi sopivan tavan auttaa!