1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

Aditrolle (nyk. SD Worx) myönnettiin jälleen arvostettuja kansainvälisiä ISO-sertifikaatteja tietoturvatyöstä sekä ympäristöhallinnasta

Aditro (nyk. SD Worx) on saanut tunnustuksen tietoturvatyönsä tehokkuudesta ja kehittämisestä sekä toiminnastaan kestävän kehityksen hyväksi. Tietoturvasertifikaatin osalta tunnustus on jo neljäs peräkkäinen.
BE_PR_6Apr22_1200x800

Tietoturva on palkka- ja henkilöstöhallinnossa yksi tärkeimpiä tekijöitä – asia, josta emme tingi. ISO 27001 sekä ISO 27701 -sertifikaatit osoittavat niin asiakkaillemme kuin sidosryhmillemmekin, että suhtaudumme liiketoiminnassamme vakavasti tietoturvaan ja EU:n tietosuoja-asetus GDPR:ään. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme seuraamalla ja parantamalla suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti palveluidemme tietoturvallisuutta, luotettavuutta ja laatua.

ISO 14001 -sertifikaatti taas todistaa, että olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristötyöhön ja vähentämään aiheuttamiamme ympäristövaikutuksia kaikilla liiketoiminta-alueillamme Pohjoismaissa.

Arvioinnin suoritti ulkoinen toimija, Kiwa Inspecta, jonka auditointiryhmä haastatteli reilun viikon auditointikierroksen aikana useita kymmeniä Aditron (nyk. SD Worxin) työntekijöitä eri yksiköistä kaikista Pohjoismaista.

Auditoijat esittivät paljon myönteisiä huomioita Aditron (nyk. SD Worxin) erilaisista prosesseista ja käytännöistä. Suositellut lisäparannukset tullaan mukauttamaan Aditron (nyk. SD Worxin) jatkuvan parantamisen prosessiin.

– Tietoturvan uudelleen sertifioiminen oli meille tärkeää, koska haluamme olla luotettava ja turvallinen kumppani asiakkaillemme. Ulkoisen arvioinnin myötä voimme itsekin luottaa siihen, että tekemämme toimet ovat olleet oikeita ja vaikuttavia. Tämä arviointi oli jälleen oiva osoitus siitä kuinka valtava määrä asiantuntemusta ja osaamista meillä on sekä miten olemme kyenneet jatkuvasti kehittämään toimintaamme, iloitsee SD Worxin laatupäällikkö Laura Antila.

ISO 27001

ISO 27001 on kansainvälisesti tunnustettu ja riippumaton tietoturvallisuusstandardi, joka määrittelee joukon standardoituja vaatimuksia organisaation hallinnolliselle ja tekniselle tietoturvalle. Standardi on laadittu malliksi organisaation tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän kehittämiselle, toteuttamiselle, käyttämiselle, valvomiselle, katselmoinnille, ylläpitämiselle ja parantamiselle.

ISO 27701

ISO 27701 on kansainvälisesti tunnustettu standardi, joka viestii yrityksen sidosryhmille vastuullisesta ja tietoturvallisesta henkilötietojen hallinnasta.

ISO 14001

ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi, joka tarjoaa kaikenkokoisille organisaatioille perusteet hallita ja kehittää ympäristöön liittyviä vaikutuksia käyttämällä omaa ympäristönhallintajärjestelmää.

Lisätietoja:

Laura Antila
Quality Manager
laura.antila@sdworx.com