1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

Belgialainen SD Worx on tänään ilmoittanut ostavansa Aditron liiketoiminnot kaikissa Pohjoismaissa.

SD Worx on johtava henkilöstö- ja palkkapalvelujen tarjoaja Euroopassa ja yrityksessä työskentelee 4600 työntekijää 12 eri maassa. Vuonna 2020 SD Worxin liikevaihto oli 743 miljoonaa euroa. 
aditro

Yritysten tausta on samanlainen ja ne toimittavat asiakkailleen henkilöstö- ja palkkahallinnon pilvi- ja ulkoistuspalveluja.

Olemme sitä mieltä, että me ja SD Worx olemme hyvin yhteensopivia, sillä jaamme samoja näkemyksiä tulevaisuuden henkilöstö- ja palkkahallinnon markkinoista”, sanoo Aditron toimitusjohtaja Martin Sjögren. ”Yhdessä voimme tarjota pohjoismaisille asiakkaillemme ratkaisuja muilla Euroopan markkinoilla, mutta meillä on myös useita tuotesynergioita nykyisissä tarjoomissamme, hän jatkaa.

Yrityskaupan tarkoituksena on luoda Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkapalvelujen toimittaja. SD Worx jatkaa investoimista Aditron tuotteisiin ja palveluihin, mutta tarjoaa myös ratkaisuja SD Worxin tuotevalikoimasta.

Aditrolla on hyvin määritelty etenemissuunnitelma ydintarjoomamme kehittämiseksi. Aloitamme yhdessä SD Worxin kanssa myös useita uusia strategisia aloitteita liiketoimintamme kasvattamiseksi jatkossakin”, jatkaa Martin Sjögren.

Lue yritysten yhteinen lehdistötiedote (englanniksi) 

Lisätietoja:
Head of Aditro Enterprise Finland 
Petteri Hannula 
petteri.hannula@aditro.com 
+358 20 717 7059 

Marketing & Communications Manager 
Salla Ollikainen 
salla.ollikainen@aditro.com 
+358 50 317 1586