1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

Telia laajentaa yhteistyötään SD Worxin kanssa

Telia vahvistaa yhteistyötään SD Worxin kanssa ja laajentaa palkkahallinnon ulkoistuspalvelut kaikkiin Pohjoismaihin. Uusi sopimus kattaa palkanlaskennan palvelut Suomen Telian 4 500 työntekijälle ja Telia Norge AS:n 2 300 työntekijälle. Ruotsin Telian 8 000 työntekijän palkanlaskenta on hoidettu jo aiemmin SD Worxin toimesta.
Telia laajentaa yhteistyötään Aditron kanssa

Vuosi 2021 tulee olemaan SD Worxin ja Telian lisääntyneen yhteistyön vuosi. SD Worx on vastannut jo aiemmin Suomen Telian kahden tytäryhtiön palkanlaskennasta ja nyt uuden sopimuksen lisäksi myös olemassa olevia palvelutoimituksia jatkokehitetään. Telian ensimmäiset palkat lasketaan kesäkuussa 2021 hyödyntämällä uudistunutta SD Worx W -palkanlaskentaohjelmaa.

SD Worx tarjoaa ulkoistettuja palkkapalveluja sekä toimittaa henkilöstö- ja palkanlaskentajärjestelmiä noin 100 suurelle ja keskisuurelle yritykselle Suomessa. SD Worxilla työskentelee 260 asiantuntijaa toimipisteissämme Espoossa, Jyväskylässä ja Kajaanissa sekä yli 600 työntekijää Pohjoismaissa.

Arvostan suuresti Telian osoittamaa luottamusta SD Worxi kohtaan. Meillä SD Worxilla ulkoistusprosessien tehokkuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa aina etusijalla. Vahvuutemme perustuu yli 60 vuoden kokemukseen palkkapalveluista, ja moniin tyytyväisiin asiakkaisiin. Olenkin vakuuttunut siitä, että kumppanuutemme Telian kanssa tulee tarjoamaan molemminpuolista hyötyä ja arvoa”.

Petteri Hannula, Head of Enterprise Finland

Lue lisää SD Worxista

    ”Telialla on hyvä kokemus pitkästä ja nykyisestä kumppanuudesta Aditron kanssa Ruotsissa. Nyt on tullut aika vahvistaa ja hyödyntää sitä tosiasiaa, että meillä on käytössämme globaali HRIS-ratkaisu (Workday) yhdessä keskitetymmän palkanlaskennan kanssa. Yhdessä Aditron kanssa pystymme luomaan tehokkaammat palvelut Telialle Pohjoismaissa, mikä tarkoittaa enemmän kustannustehokkuutta, parempaa laatua ja älykkäämpiä E2E-palkanlaskentaprosesseja.” Björn Karlsson, Telia Global Process Owner for Payroll