1. Home>
  2. Uutiset ja tiedotteet>

SD Worxille myönnetty ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

SD Worxin panostukset tietoturvan parantamiseksi ovat saaneet tunnustusta ISO 27001 -sertifikaatin muodossa.
Kiwa certified - ISO 27001

Johtavana tietoturvastandardina tunnettu ISO/IEC 27001:2013 huomioi tietoturvallisuuden hallintaan liittyvät prosessit sekä teknisiin ja hallinnollisiin ratkaisuihin liittyvät vaatimukset. Standardi tarjoaa kattavat vaatimukset tietoturvan riskien arviointiin ja hallintaan.

SD Worx on viime vuosina ottanut käyttöön tietoturvaan liittyviä kontrolleja ja päätti vuonna 2017 hakea sertifiointia yrityksen pilvipalveluiden tietoturvan hallintajärjestelmälle. Sertifiointiprosessin aikana Kiwa Inspecta varmisti, että SD Worxin hallintajärjestelmä täyttää ISO 27001:n asettamat vaatimukset. Lokakuun 26. päivä 2018 myönnetty sertifikaatti osoittaa SD Worxin sitoutuneen tietoturvaan pilvipalvelutuotannossaan.

Jatkossa Kiwa Inspecta auditoi SD Worxin vuosittain ja vahvistaa täten sitoutumisemme ISO 27001:n mukaiseen pilvipalvelutuotantoon ja jatkuvaan tietoturvan kehitystyöhön.

“ISO 27001 -sertifiointi osoittaa selkeästi, kuinka investointimme pilvipalveluiden tuotantoon on vahvistanut SD Worxin asemaa HR:n ja palkkahallinnon johtavana palvelutarjoajana Pohjoismaisilla markkinoilla”, sanoo SD Worx Groupin toimitusjohtaja Martin Sjögren.

Lisätietoja

Martin Sjögren, CEO SD Worx Group, +46 70 201 00 93

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on johtava tarkistusten, testausten, sertifiointien ja teknisen konsultoinnin palveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa.