1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Rekrytointi ja vuokrauspalvelut>

Vuokrauspalvelut

Yllättikö resurssipula palkka- tai HR-tiimissänne? Saatte meidän kauttamme luotettavaa ja osaavaa tukea vuokraamalla ammattilaisiamme erilaisiin tarpeisiin. 

Tarjoamme osa-aikaiseen tai määräaikaiseen tarpeeseen palkka- ja hr-asiantuntijoita. Voitte vuokrata esim. palkanlaskijan, HR-päällikön, HR Business Partnerin, työsuhdejuristin tai työsuhdepäällikön. Palvelun sisältö ja laajuus sovitaan yhdessä. Tilanteiden ja tarpeiden muuttuessa palvelua voidaan muokata joustavasti.

Meillä SD Worxilla on laaja joukko eri alan osaajia. Vuokraamallanne asiantuntijalla on koko tiimimme tuki ja tietämys käytettävissään.

Varaa tapaaminen
Frau hält Tablet-PC und betreibt Karriere- und Nachfolgeplanung
Vaalea nainen tekee töitä tietokoneella

Vuokrapalkanlaskija on kuin asiakasyrityksen oma työntekijä

Yhä useammassa yrityksessä palkanlaskentaa hoitaa vuokrapalkanlaskija, kun yrityksessä tarvitaan apua palkkahallinnon hoitamiseen. Mistä vuokrapalkanlaskijan työpäivät koostuvat ja millaista on vuokarapalkanlaskijan arki? Asiantuntijamme kertoo työstään vuokrapalkanlaskijana blogissamme.

  Lue blogi
  Nainen valkoisessa paidassa puhuu puhelimessa ja näyttää huolestuneelta

  Varaudu palkka-asiantuntijan poissaoloihin

  Palkanlaskenta on yksi yrityksen kriittisimmistä toiminnoista. Palkanmaksun onnistumisen kannalta on olennaista, että yritys varautuu palkka-asiantuntijoiden poissaoloihin etukäteen eikä vasta sitten, kun tilanne on päällä. Kerromme blogissamme käytännönläheisesti, miten yrityksenne voi ennakoida ja varautua.

   Lue blogi

   Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

   Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
    

   Varaa tapaaminen
   Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa