1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille

nl_nl afbeelding mkb 1700x956

Pienelle tai keskisuurelle yritykselle ongelmilla palkanmaksussa tai työsuhdeasioissa voi olla vakavia seurauksia. Jos hallinnolliset työt painavat hartioitasi, anna meidän auttaa yksinkertaistamaan ja tehostamaan asioita. Ymmärrämme PK-yritysten haasteet läpikotaisin. Kukaan ei voi tehdä kaikkea itse. Sinä olet oman alasi asiantuntija, me olemme palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita.

Varaa tapaaminen
nl_nl afbeelding mkb 1700x956

Ratkaisumme pienille ja keskisuurille yrityksille

icon
Palkanlaskenta

Kokonaan ulkoistettu palkkapalvelu tai Suomen johtava palkkajärjestelmä SaaS-palveluna – SD Worxin valikoimassa on kaikenlaisille ja kaiken kokoisille yrityksille sopiva malli. SD Worx W -palkkajärjestelmä SaaS-palveluna on toimiva valinta kaikille yrityksille, jotka haluavat hoitaa palkkaprosessin itse. Kokonaisvaltainen palkkapalvelumme, jossa hoidamme koko prosessin puolestasi, on usein hyvä ratkaisu vähintään 50 hengen yrityksille.

Lue lisää
Dedicated team
Henkilöstöhallinto

Monipuoliset henkilöstöhallinnon palvelut ja parhaat HR-järjestelmät säästävät aikaasi. Kun otat luotettavan kumppanin avuksesi operatiivisiin ja strategisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin, yhteistyöstä on hyötyä myös erikoistilanteissa, kuten HR-järjestelmien muutoksissa tai HR-prosessien kehityksessä.

Kvinna ipad

Hoidamme palkkapalvelun alusta loppuun

Moderni, sujuva palkkapalvelu, jota työntekijäsikin rakastavat! Kokonaisvaltaiset palkkapalvelumme kattavat kaiken palkkatapahtumien käsittelystä maksuun, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin. Varmistamme, että kaikki lakisääteiset vaatimukset tulevat huomioiduksi palkkaprosessissa, eikä sinun tarvitse käyttää kallista aikaasi muutoksista huolehtimiseen. Kätevä eLiksa-mobiilipalvelumme palkkalaskelmien käsittelyyn on palkansaajien suosiossa.

  SD Worx Security

  SD Worx W – Suomen johtava palkkajärjestelmä

  SD Worx W on Suomen oloihin kehitetty SaaS-palkkajärjestelmä, joka pitää palkat ojennuksessa. Käytössäsi ovat markkinoiden parhaat raportointimahdollisuudet liiketoimintapäätöstesi tueksi, ja jatkuvasti kehittyvät automaatioratkaisut helpottavat työtäsi esimerkiksi viranomaisraportoinnissa ja palkkaprosessin optimoinnissa. Palkkalaskelmat toimitetaan työntekijöillesi kätevästi verkkopalkan tai eLiksa-mobiilisovelluksemme kautta.

   SD Worx Quality

   Parhaat henkilöstöhallinnon osaajat käytettävissäsi

   Operatiiviset henkilöstöhallinnon tehtävät, kuten järjestelmien pääkäyttäjyys, palkanlaskennan yhteyshenkilön tehtävät, poissaolojen tarkistukset ja raportointi saattavat viedä paljon arvokasta aikaasi. Olemme apunasi myös strategisissa HR-tehtävissä, kuten henkilöstöhallinnon kehittämisessä, henkilöstötutkimuksissa sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon prosessien analysoinnissa. SD Worxin HR-palvelut on suunniteltu tukemaan organisaatioita erilaisissa tilanteissa ja kaikenkokoisissa projekteissa.

   SD Worxin ulkoistuspalveluasiakkaana voit hyödyntää myös eritasoisia HR-neuvontapalveluitamme. Voit esimerkiksi ohjata kaikki henkilöstön rutiinikysymykset suoraan meille, hyödyntää parhaiden HR-ammattilaisten neuvoja oman toimintasi tukena ja hakea ohjeistusta kätevästä HR-tietoportaalista. Neuvontapalvelu täydentää hyvin HR-toimintoja tai toimii tarvittaessa myös ainoana tukikanavana pienissä yrityksissä.

    Kvinna mobil

    Helppokäyttöinen HR-ratkaisu, joka nostaa työntekijäkokemuksen uudelle tasolle

    SD Worx HR tarjoaa monipuolisen modulaarisen henkilöstöhallinnon järjestelmän. Yleensä yli 150 hengen yritykset saavat parhaan hyödyn laajan ratkaisumme ominaisuuksista. Voit valita esimerkiksi henkilöstöhallinnon perustietojen käsittelyyn, työtuntien kirjaamiseen, matka- ja kululaskujen hallintaan, suorituksen ja osaamisen johtamiseen, työntekijöiden kehittymiseen tai rekrytointiin sopivat moduulit. SD Worxillä on lisäksi henkilöstöhallinnon ratkaisu myös kansainvälisille yrityksille.

     SD Worxin ratkaisujen hyödyt PK-yrityksille

     iconKaikenkattava

     Palkkapalvelumme asiantuntijat hoitavat kaiken palkkatapahtumien käsittelystä maksuun, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin.

     skyikon med sparkSkaalautuva ja joustava

     Palvelut räätälöidään tarpeesi mukaan ja kun yrityksesi kasvaa, palvelumme laajentuvat mukana.

     Automatisering ikonKumppanisi

     Ymmärrämme haasteesi ja autamme sinua ratkomaan ne. Yhdessä saamme monimutkaisistakin tilanteista helposti hallittavia.

     iconTurvallinen

     Oma ISO-sertifioitu pilvipalveluratkaisumme varmistaa tietoturvan ja tietosuojan. Myös kestävän kehityksen toimintamme on sertifioitu.

     Dedicated teamMielenrauhaa

     Kehitämme jatkuvasti lisää automaatioratkaisuja, joiden avulla ratkotaan ongelmakohtia ja poistetaan manuaalisia prosessin vaiheita ja niiden aiheuttamia virheitä.

     Joitakin asiakkaitamme

     OEM
     BE
     Bilfinger
     Logga för Marva Group

     Marva logo
     SaaS-palveluiden hienous on juuri siinä, että niitä aikaa vieviä tehtäviä, jotka eivät ole ydinliiketoimintaamme, saadaan ulkoistettua asiantuntevalle taholle
     Antti-Pekka Tammisto,
     ICT Manager, Marva Group
     Lue lisää
     Bilfinger
     SD Worxin palkanlaskenta on täysin läpinäkyvää, ja asiakkaalle haetaan aktiivisesti kustannustehokkaita ratkaisuja. Lisäksi palkanlaskentatiimissä on hyvä osaaminen työehtosopimuksien tulkinnassa.
     Daniela Karlsson,
     HR-päällikkö, Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics Oy
     Lue lisää
     Sampo

     Varaa etätapaaminen, niin kerromme lisää!

     Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme lisää ratkaisuistamme pienille ja keskisuurille yrityksille ja kartoitamme, miten ratkaisumme voivat helpottaa organisaatiosi henkilöstö- ja palkkahallintoa.