1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>

SD Worx HR -järjestelmän toiminnallisuuksien esittely

Alta näet toiminnallisuuksia, joista SD Worx HR -järjestelmä koostuu: Analytics - henkilöstöhallinnan analytiikka ja raportointi, Expense - matka- ja kululaskujen hallinta, Competence - osaamisen kehittäminen, People - HR Master data, Perform - suorituksen johtaminen ja Salary Review - palkantarkistukset

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tutustua ratkaisuihimme tarkemmin, voit myös varata tapaamisen asiantuntijamme kanssa.

Varaa tapaaminen

Henkilöstöhallinnan analytiikka ja raportointi

Analytics-toiminnallisuus auttaa niin johtoa, kuin HR-asiantuntijoita tekemään parempia, tietoon perustuvia päätöksiä.

  Matka- ja kululaskujen hallinta

  Expense-toiminnallisuus on helppokäyttöinen matka- ja kululaskujen hallintaan tarkoitettu työkalu, joka sisältää kaikki toiminnot matkasuunnitelmien luomisesta matka- ja kululaskujen hyväksyntään paikallisten (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska) vaatimusten mukaisesti. 

   Osaamisen kehittäminen

   Competence-toiminnallisuuden avulla huolehdit henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja johtamisesta, sekä löydät organisaatiosi sisältä oikeat taidot ja tekijät sekä osaamisen. Autamme sinua luomaan sitoutuneen, osaavan ja tuottavan henkilöstön.

    HR Master data

    People-toiminnallisuuden avulla voit hallinnoida henkilö- ja työsuhdetietoja helposti ja luotettavasti. Moduulin sisältämät valmiit mallit ja räätälöitävät työsopimukset sekä asiakirjojen sähköinen allekirjoitus helpottavat ja nopeuttavat HR:n tehtäviä.

     Suorituksen johtaminen

     Työkalu, joka auttaa sinua kehittymään paremmaksi johtajaksi. Perform-toiminnallisuus avustaa esihenkilöitä työntekijöiden valmentamisessa koko työsuhteen elinkaaren ajan ja varmistaa, että koko organisaatio kulkee samaan suuntaan.

      Palkantarkistukset

      Hallinnoi palkantarkistus alusta loppuun tehokkaasti ja luotettavasti. Salary Review -toiminnallisuuden avulla hoidat niin organisaatiosi vuosittaiset palkantarkistukset, bonukset kuin kertaluonteiset maksut jäsennellysti ja läpinäkyvästi. 

       Sampo

       Varaa etätapaaminen asiantuntijamme kanssa

       Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.

        Varaa tapaaminen