1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>
 4. Kansainvälinen palkanlaskenta - vaivattomasti>

FLO, kansainvälinen HR- ja palkanlaskennan integrointi

Kansainvälisen palkanlaskennan hallinnointi voi olla vaikeaa - etenkin, kun palkanlaskijoita on useita eri maissa. Kaikkien palkkatietojen pitäminen ajan tasalla ja virheettömänä voi olla hankalaa. Valitse sen sijaan SD Worx FLO. Säästät aikaa ja resursseja yhden palkanlaskentakumppanin avulla koko Euroopassa. Voit keskittyä kasvattamaan liiketoimintaasi, kun luottamasi HR-järjestelmä on turvallisesti integroitu kansainvälisen palkanlaskennan ratkaisuihimme.

Lähde liikkeelle FLO:n avulla.

Ota yhteyttä
International payroll and HR software integration

Keskitä kansainvälinen palkanlaskenta ja hyödynnä HCM-järjestelmääsi.

Success
Vahvista HR-tiimiäsi

Optimoi palkanlaskentaprosessit ja varmista, että kaikki työntekijät saavat oikean ja oikea-aikaisen palkan kaikissa maissa. Vältä yksitoikkoinen manuaalinen tietojen syöttö, johon liittyy virheiden riski, ja vähennä tarpeettomia palkanlaskentakierroksia.

Shield
Huipputurvallisuus

Varmista, että kaikki tiedot ja tiedostot säilytetään turvallisesti ja että käyttöoikeudet perustuvat tarpeeseen. Flows on ISAE 3000 -sertifioitu ja GDPR:n mukainen integraatioalustamme.

Expertise
Asiantuntijan neuvoja

Paikallinen palkkakonsultti on yhteyshenkilösi, jonka asiantuntemusta voit hyödyntää. Hän vastaa kysymyksiisi ja seuraa kaikkia sääntöjä, jotka muuttuvat jatkuvasti.

Analytics
Hanki oivalluksia

Ota kaikki hyöty irti yhdistetyistä henkilöstö- ja palkkatiedoista analytiikassa ja laadukkaissa maailmanlaajuisissa palkkaraporteissa.

Benefits
Johdonmukainen

Varmista yhdenmukainen palveluntarjonta kaikissa maissa, joissa toimit, ja anna henkilöstöhallinnon tiimiesi olla vuorovaikutuksessa yhdenmukaisen intuitiivisen käyttökokemuksen avulla.

Paikallinen asiantuntemus, maailmanlaajuinen hallinto, saumaton integrointi

Managed Payroll Services

Ulkoistaminen

Ulkoista palkanlaskenta asiantuntijatiimeillemme, jotka vastaavat työntekijöidesi yksilöllisiin tarpeisiin kussakin maassa. Olipa kyse muuttuvista säädöksistä tai kulttuurieroista ja odotuksista - paikalliset palkkakonsulttisi tietävät tämän, ja voit luottaa heihin. He varmistavat, että palkat maksetaan oikein paikallisten sääntöjen mukaisesti jokaisessa palkanlaskennassa.

  HCM:n ja palkanlaskennan integrointi

  SD Worx Flows on nykyaikainen ratkaisu kansainväliseen palkkahallintoon. Integroimalla nykyiset HR-ohjelmistosi - kuten SAP SuccessFactors tai Workday - kansainvälisiin palkanlaskentaratkaisuihimme voit hyödyntää automaation tehoa ja maksimoida nykyiset HCM-investointisi. Seuraa kunkin maan koko palkanlaskentaprosessia verkossa 24/7 ja saat ilmoituksen, jos tietoja puuttuu tai ne ovat virheellisiä.

   Real-time data dashboards and reports

   Reaaliaikaiset tiedot seurantanäkymissä ja raporteissa

   Tutustu SD Worx Flowsin seurantanäkymiin, joiden avulla voit helposti analysoida kaikkia palkanlaskennan parametreja maiden, kustannuspaikkojen ja ajanjaksojen sisällä ja välillä - ylityökustannuksista poissaoloihin. Tarvitsetko laajempia raportteja, jotka sisältävät myös omia taloustietojasi, myyntitavoitteita jne.? Irrota tarvitsemasi tiedot SD Worx Flowsista, valmiina käytettäviksi omissa seurantanäkymissäsi.

    Integrated Workforce Management

    Integroitu Workforce Management

    Mutta miksi lopettaa tähän? Lisää Workforce Management SD Worx Flows -alustaan, niin saat nopeasti oikean henkilön oikeaan työhön - joka kerta. Paranna tuottavuutta, säästä aikaa ja vältä virheitä pilvipohjaisilla työkaluilla, jotka sisältävät paikallisen työajan ja läsnäolojen hallinnan, työvoiman aikataulutuksen ja tehtävien hallinnan, ja hanki tärkeää tietoa työvoimastasi.

     Mikä HCM-ratkaisu sinulla on käytössäsi?

     SAP SuccessFactors Logo
     SD Worx FLO Workday

     Yhtenäinen palkkahallinto kaikkialla Euroopassa

      Liiku FLO:n kanssa