1. Home>
  2. Tapahtumat>

Vetovoimainen työnantajuus pk-yrityksissä

Tulevassa lounaswebinaarissamme - torstaina 5.10. klo 12 - yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista Saana Rossi vastaa kysymykseen: Miten rakennetaan vetovoimaista työnantajuutta ja houkuttelevaa työkulttuuria?

Lisäksi Saana antaa katsauksen siihen, miltä HR:n tulevaisuus näyttää ja mihin kannattaa varautua jo nyt.

Webinaari on maksuton.

Kuvassa Maija Heiniö, Saana Rossi ja Petteri Hannula

Päivämäärä:

Ajankohta:

Opi rakentamaan vetovoimaista työnantajuutta ja houkuttelevaa työkulttuuria!

 

Tekemämme tutkimuksen mukaan pk-yritysten isoimpia henkilöstöhaasteita ovat rekrytointi sekä henkilöstön motivointi ja pysyvyys.

Tulevassa lounaswebinaarissamme - torstaina 5.10. klo 12 - yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista Saana Rossi vastaa kysymykseen: 

Miten rakennetaan vetovoimaista työnantajuutta ja houkuttelevaa työkulttuuria?

Lisäksi Saana antaa katsauksen siihen, miltä HR:n tulevaisuus näyttää ja mihin kannattaa varautua jo nyt.

Webinaari on maksuton ja kestää 50 min. Tilaisuuden aloittavat SD Worxin liiketoimintajohtaja Petteri Hannula ja Delivery Manager Maija Heiniö, jotka esittelevät vuoden 2023 alusta aloittaneen palkka- ja HR-asiantuntijatiimin, joka on erikoistunut kaikkiin alle 250 hengen yrityksiin.

 

Tässä webinaarissa kuulet:

•    Miten rakennetaan vetovoimaista työnantajuutta ja houkuttelevaa työkulttuuria?
•    Entä miltä HR:n tulevaisuus näyttää? Mihin kannattaa varautua jo nyt?

 

Puhuja

Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointivaikuttajista, puhuja, advisor, hallitusten jäsen ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia.

Saana työskenteli pitkään teknologiayhtiö Vincitissä (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015, 2016 ja 2022 by Great Place To Work) mm. henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana. Syksyllä 2021 hän jätti päivätyönsä HR-johtajana ja lähti tavoittelemaan lapsuuden unelmaa kirjailijana.

Kirjoittamisen ohessa Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Saanan esikoiskirja Rekrytoija julkaistiin 2020. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana.

 

Rekisteröidy nyt täyttämällä viereinen lomake ja varmista paikkasi!

Ilmoittaudu mukaan tiistaina 3.10. mennessä. Webinaari on maksuton.

    Ilmoittaudu täyttämällä lomake!